Кметът на Велико Търново и регионален лидер на ГЕРБ Даниел Панов

...
Кметът на Велико Търново и регионален лидер на ГЕРБ Даниел Панов
Коментари Харесай

Кмет на ГЕРБ прие Пеевски и сие

Кметът на Велико Търново и районен водач на ГЕРБ Даниел Панов е приел през днешния ден в кабинета си най-първите лица на Движение за права и свободи, измежду които и Делян Пеевски. За срещата се разбра след известие на пресцентъра на Движението. Пеевски е бил придружаван от водача на Движение за права и свободи и кандидат-президент Мустафа Карадайъ, кмета на Белица Радослав Ревански и Камен Костадинов, член на управлението на партията.

Пеевски води листата на Движение за права и свободи в района. Официално ГЕРБ и Движение за права и свободи са противници, само че, видно от публикуваните фотоси, диалогът е бил много радушен. Поводът за срещата не е прочут. Пресцентърът на Движение за права и свободи посочи, че Ревански е зам.председател, а Панов ръководител на Сдружението на общините - и по този начин опита да внуши, че визитата е била по общински въпроси.

Любопитно е и наличието на Камен Костадинов. Той и Панов са сътрудници в новия Изпълком на Българския футболен съюз. Само преди седмица депесарят водеше изключителния конгрес, на който самият той бе избран отново в Изпълкома, а кметът на Велико Търново стана един от четиримата нови членове.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР